Neem voor verkoop en informatie
direct contact op met:

Bernheze Makelaars
Bernheze Makelaars
Sem Cornelissen
Bitswijk 10
Uden
t. 0413-243818
e. nieuwbouw@bernheze.nl
w. www.bernheze.nl
Makelaardij Ton van Lanen & Partner
Makelaardij Ton van Lanen & Partner
Mirjam van Lanen
Kerkstraat 6
Uden
t. 06-54756644 / 0413-250258
e. info@vanlanen.nl
w. vanlanen.nl
payoff
header
U bent hier: locatie omgeving

Landelijk wonen met hartje Uden dichtbij

Landelijk wonen met hartje Uden dichtbij Landelijk wonen met hartje Uden dichtbij Landelijk wonen met hartje Uden dichtbij Landelijk wonen met hartje Uden dichtbij Landelijk wonen met hartje Uden dichtbij Landelijk wonen met hartje Uden dichtbij Landelijk wonen met hartje Uden dichtbij Landelijk wonen met hartje Uden dichtbij Landelijk wonen met hartje Uden dichtbij Landelijk wonen met hartje Uden dichtbij Landelijk wonen met hartje Uden dichtbij
In de Groene Ruiter heb je het beste van twee werelden: de rust en ruimte van een landelijke woonomgeving en het bruisende centrum van Uden dichtbij.

Uden is een middelgrote woonplaats met een gemoedelijke sfeer en veel voorzieningen. Het centrum is geliefd in de regio vanwege het aantrekkelijke winkelcentrum met zo'n 300 winkels, de grote weekmarkt en de vele leuke restaurants en cafe's. Maar ook voor theater- en bioscoopbezoek kun je in Uden terecht. Toeristische trekpleisters die ook bij de Udenaren zelf populair zijn, zijn natuurgebied De Maashorst (met onder andere zijn grote grazers, het slingerpad en bezoekerscentrum Slabroek), museum Krona en dierenpark Zie Zoo.

Direct grenzend aan plangebied de Ruiter bevinden zich fiets- en wandelpaden. Ideaal voor een blokje om, een rondje hardlopen of het uitlaten van de hond. Met de fiets is het een perfect vertrekpunt voor een tochtje naar het agrarische achterland. Net buiten de wijk staat een routekaart van het fietsknopennetwerk. Wandelend of fietsend ben je in no-time in de Erpse bossen, bij het oude spoorwegtracee van het Duits Lijntje, het klimaatbos in het oude buurtschap Hoenderbos, de unieke wijstgrondnatuur op Kooldert en het stroomgebied van beek De Leijgraaf. Knotwilgen, meanderend water, zandpaadjes, bloemenpracht en nieuwe natuur: je vindt het allemaal op een steenworp afstand van je nieuwe woonplek.