Neem voor verkoop en informatie
direct contact op met:

Bernheze Makelaars
Bernheze Makelaars
Sem Cornelissen
Bitswijk 10
Uden
t. 0413-243818
e. nieuwbouw@bernheze.nl
w. www.bernheze.nl
Makelaardij Ton van Lanen & Partner
Makelaardij Ton van Lanen & Partner
Mirjam van Lanen
Kerkstraat 6
Uden
t. 06-54756644 / 0413-250258
e. info@vanlanen.nl
w. vanlanen.nl
payoff
header
U bent hier: nieuws

Voorinschrijving 16 december 2022 van start

Voorinschrijving 16 december 2022 van start
01 december 2022

Namens Combinatie Uden Zuid is ontwikkelaar en bouwer Hendriks Coppelmans druk bezig met de voorbereidingen van de verkoop van 26 woningen in deelgebied de Groene Ruiter. In het hart van deze nieuwe wijk in Uden-Zuid bouwen we 4 vrijstaande woningen en 22 twee-onder-een-kapwoningen in verschillende types en prijsklasses. Eind januari 2023 start de verkoop van de woningen, maar vanaf 16 december 2022 kun je al voorinschrijven op de woning van je voorkeur.

 

Voorinschrijving geeft voorrang

Met de voorinschrijving heb je straks voorrang bij de start verkoop en vergroot je dus de kans dat jouw droomwoning ook echt van jou wordt. Je kunt voorinschrijven tot en met 8 januari 2023, zodat je in de kerstvakantie alle tijd hebt om je goed te oriënteren.

 

Woningontwerp

Architect Visser en Bouwman heeft een prachtig ontwerp gemaakt met een variatie aan woningplattegronden en gevelbeelden. De woningen hebben daardoor elk hun eigen identiteit. Volop keus dus! Binnenkort kunnen we de eerste beelden laten zien.

 

Op de hoogte blijven

Wil je persoonlijk op de hoogte blijven van de voorschrijving, de bijbehorende spelregels en al het andere nieuws over dit project? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. (Heb je eerder al ingeschreven op de website van Hendriks Coppelmans dan is opnieuw inschrijven niet meer nodig).

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Facebook.