Neem voor verkoop en informatie
direct contact op met:

Bernheze Makelaars
Bernheze Makelaars
Sem Cornelissen
Bitswijk 10
Uden
t. 0413-243818
e. nieuwbouw@bernheze.nl
w. www.bernheze.nl
Makelaardij Ton van Lanen & Partner
Makelaardij Ton van Lanen & Partner
Mirjam van Lanen
Kerkstraat 6
Uden
t. 06-54756644 / 0413-250258
e. info@vanlanen.nl
w. vanlanen.nl
payoff
header
U bent hier: nieuws

Voorinschrijving geopend! Schrijf uiterlijk 8 januari in en krijg voorrang.

Voorinschrijving geopend! Schrijf uiterlijk 8 januari in en krijg voorrang.
16 december 2022

Schrijf je uiterlijk 8 januari 2023 in en krijg voorrang
De verkoop komt steeds dichterbij en veel geïnteresseerden vragen bij de makelaars om meer informatie en willen zich graag al inschrijven. Speciaal voor deze 'vroege vogels' starten we daarom vanaf vandaag, in aanloop op de officiële verkoop, met een voorinschrijving. Op deze website vind je vanaf nu volop informatie over de 26 woningen die op 21 januari 2023 in verkoop gaan. Vul je uiterlijk 8 januari 23.00 uur het voorinschrijfformulier in dan krijg je voorrang als de officiële verkoop van start gaat.  
 
Vijf verschillende woningtypes  
Vanaf nu tref je op deze website per woningtype en per bouwnummer alle informatie aan die voor handen is. In de Groene Ruiter komen 26 woningen: 22 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen.  
 
Op deze website vind je per woningtype en bouwnummer meer informatie, zoals perceeloppervlaktes, plattegronden van de types, impressies en VON-prijsranges. De definitieve verkoopprijzen worden vastgesteld zodra de bouwkosten bekend zijn en we officieel in verkoop kunnen gaan. Bekijk het woningaanbod hier
 
Hoe werkt de voorinschrijving? 
Heb je een voorkeur voor een bepaald bouwnummer dan kun je het online voorinschrijfformulier invullen. Vul je het uiterlijk 8 januari 2023, 23.00 uur in, en besluit je uiteindelijk definitief in te schrijven bij de start verkoop, dan krijg je voorrang bij de toewijzing van de woningen. Je bent er dan immers als een van de eerste bij en dat waarderen we. 
 
Start verkoop moment 
Heb je je ingeschreven voor de nieuwsbrief en/of de voorinschrijving dan ontvang je van ons nog een officiële uitnodiging voor de start verkoopbijeenkomst die op 21 januari plaatsvindt. Op dat moment is ook de brochure en prijslijst beschikbaar, ook online. Je kun je dan inschrijven en je definitieve bouwnummerkeuze(s) kenbaar maken. Er is vanaf dat moment ook alle gelegenheid om vragen te stellen aan de makelaars. 


Downloads:
pdf Verkoopprocedure de Groene Ruiter.pdf
pdf Prijsrangelijst 16 december 2022.pdf