Neem voor verkoop en informatie
direct contact op met:

Bernheze Makelaars
Bernheze Makelaars
Sem Cornelissen
Bitswijk 10
Uden
t. 0413-243818
e. nieuwbouw@bernheze.nl
w. www.bernheze.nl
Makelaardij Ton van Lanen & Partner
Makelaardij Ton van Lanen & Partner
Mirjam van Lanen
Kerkstraat 6
Uden
t. 06-54756644 / 0413-250258
e. info@vanlanen.nl
w. vanlanen.nl
payoff
header
U bent hier: nieuws

Wethouder en makelaars metselen eerste steen

Wethouder en makelaars metselen eerste steen Wethouder en makelaars metselen eerste steen Wethouder en makelaars metselen eerste steen Wethouder en makelaars metselen eerste steen Wethouder en makelaars metselen eerste steen Wethouder en makelaars metselen eerste steen Wethouder en makelaars metselen eerste steen Wethouder en makelaars metselen eerste steen Wethouder en makelaars metselen eerste steen Wethouder en makelaars metselen eerste steen Wethouder en makelaars metselen eerste steen Wethouder en makelaars metselen eerste steen Wethouder en makelaars metselen eerste steen Wethouder en makelaars metselen eerste steen
02 oktober 2023

Terwijl de eerste funderingen al klaar zijn en we een begin hebben gemaakt met het optrekken van de wanden, vierden we op maandag 2 oktober de officiële start van de bouw. Onder aanwezigheid van de toekomstige bewoners en andere genodigden metselde Wethouder Franko van Lankvelt (Gemeente Maashorst) symbolisch de eerste steen. Daarbij kreeg hij hulp van de lokale makelaars Mirjam van Lanen (Makelaardij Ton van Lanen & Partner) en Sem Cornelissen (Bernheze Makelaars). Zij wisten de woningen in korte tijd te verkopen en net voor de bouwvak konden dan ook de eerste bouwwerkzaamheden beginnen.
 
Wethouder Van Lankvelt refereerde in zijn toespraak aan de lange aanloop  die het project kende. “De bestemmingsplanprocedure was taai, een van de taaiste die ik meemaakte. Maar hier staan we dan toch vandaag!” Kopersbegeleider Ron Cornelissen van Hendriks Coppelmans gaf een positieve draai aan die vertraging. “Dankzij de duurzame ontwikkelingen van de afgelopen jaren hebben jullie nu een vele energiezuinigere woning. Geen gasketel, maar een toekomstbestendige gasloze woning met een bodemwarmtepomp en zonnepanelen.” René Beks (directeur ontwikkeling) bedankte de gemeente Maashorst voor de prettige en constructieve samenwerking tijdens de voorbije jaren. Hij memoreerde ook aan het feit dat De Ruiter het allerlaatste deelplan is van de wijk Hoenderbos. “De afronding van deze wijk vormt een mijlpaal, ook voor ons. Wij hebben hier met de Combinatie Uden Zuid vele honderden woningen gebouwd. We zetten de samenwerking graag voort aan de ‘overkant’ in Eikenheuvel.”
 
Na de toespraken was er voor alle kopers een presentje. In De Ruiter is veel aandacht voor biodiversiteit en om de vliegende gevederde bevolking ook een goed thuis te geven in de wijk ontvingen alle toekomstige bewoners een nestkastje. Na het officiële gedeelte was er voor alle kopers volop gelegenheid om kennis te maken met hun nieuwe buren.
 
De Groene Ruiter is een project van Combinatie Uden Zuid, een regionaal samenwerkingsverband van drie ontwikkelende bouwers: Hendriks Coppelmans Bouwgroep (Oss), Bouwbedrijf Van de Ven (Veghel) en Wagemakers Bouw & Ontwikkeling (Oss).